sitemap

OFERTA SPECIALA BARCELONA


599 EUR
Acum la

Detalii oferta
 

OFERTA SPECIALA BARCELONA

 

599 EURO/ PACHET pentru 2 PERSOANE/ 3 NOPTI

 

 

Pachetul include:

2 bilete de avion, toate taxele incluse, plecari din Bucuresti, cursa directa Tarom, conform orarului:

 

RO 421 OTPBCN  09:10 11:30

RO 422 BCNOTP  12:20 16:30

 

cazare in camera DBL cu mic dejun pentru 3 noptilaHOTEL BALMORAL 4* -  http://www.hotelbalmoral.com/

 

 

Nu sunt incluse:

-      asigurarile medicale

-      transferul aeroport – hotel – aeroport

 

 

 

NOTA:

Pachetul este valabil pentru2 PERSOANEin perioada1 noiembrie – 30 noiembrie 2011, pentruachizitionare pana la 25 octombrie 2011, in limita locurilor disponibile!

 

 

           Barcelona al doilea cel mai mare oras a Spaniei, si, fiind si oras olimpic, este pentru foarte multă lume unul din cele mai atrăgătoare orase din Europa de Vest.

         Barcelona are o mostenire arhitecturala impresionanta ce include Cartierul Gotic, cu catedrala sa, Palatul Episcopal, vechea Primarie si splendidul Palat al Generalitatii, sediul Guvernului catalan. Privelistile mediteraneene si cultura unica fac din el un oras bogat, plin de recompense pentru vizitatori.

         Datorita istoriei sale bogate, Barcelona este plin cu cladiri reprezentative si muzee de talie internationala. Orasul prezinta opera arhitectului modernist Antonio Gaudi. Unele dintre operele acestuia includ obiective turistice precum biserica neterminata La Sagrada Familia, Pacul Guell si Casa Mil, printre altele. Arhitectura sa neobisnuita invioreaza strazile Barcelonei si transforma orasul intr-unul dintre cele mai potrivite pentru plimbari.Arta vine de peste tot : din muzee, piete, biserici si strazi. Barcelona este locul unor obiective turistice culturale reprezentative precum Muzeului de Arte Rafinate din Catalunia, al Muzeului Picasso, al Muzeului de Arta Contemporana si al multor altora.

         Cu faimoasele sale strazi Las Ramblas, arhitectura in stil Gaudi si numeroasele sale galerii de arta si obiective turistice captivante, intotdeauna exista ceva nou de facut in Barcelona.

 

Ai nevoie de ajutor?

Ne poti contacta telefonic la

+40 (21) 317 83 30


Informatii si rezervari la:
+40 (21) 317 83 30
office@besttravel.ro

Aboneaza-te la newsletter!
 Sunt de acord cu  termenii si conditiile
Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica privind cookie-urile