• /

Termeni si conditii pentru abonare newsletter
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, BEST TRAVEL INTERNATIONAL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: activitati turistice, de marketing etc.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare in scopul activitatilor desfasurate de agentia noastra. De asemenea, mentionam ca va cerem anumite informatii cu caracter personal pentru a fi capabili de a va intelege mai mai bine preferintele, dar si pentru mentinerea unei arhive interne, trimiterea periodica a unor e-mail-uri promotionale, imbunatatirea serviciilor, activitati de sondare a pietei etc.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Observatie:

- orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

- orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Suntem 100% anti-spam si nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat.

Pentru a ne imbunatati serviciile, este posibil sa culegem anumite date legate de interesul clientilor nostri pentru anumite subiecte/domenii care sa ne ajute sa furnizam informatii cat mai relevante. Aceste date sunt strict confidentiale si nu vor fi instrainate.

Pentru intrebari, sugestii sau reclamatii ne puteti contacta la office@besttravel.ro

LITIGII

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului si toate efectele juridice pe care acceptarea le produce, sunt guvernate de legea romana in vigoare si vor fi analizate si judecate, de catre instanta romana.Informatii si rezervari la:
+40 (21) 317 83 30
office@besttravel.ro

Aboneaza-te la newsletter!
 Sunt de acord cu  termenii si conditiile
Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica privind cookie-urile