• /

Notificare de Confidentialitate

(ultima actualizare 04.06.2018)
Descrierea Companiei:

Agenția de Turism Best Travel Internațional este specializată în managementul călătoriilor de afaceri, în conceperea de pachete de vacanță personalizate și oferă servicii de turism dedicate, la cele mai înalte standarde. Ne mândrim cu rezultatele pozitive în optimizarea costurilor, precum și cu nivelul ridicat de satisfacție și loialitate al tuturor clienților și partenerilor noștri, naționali și internaționali.

Misiune:

Înțelegem importanța datelor dumneavoastră personale și apreciem încrederea pe care ne-o acordați.

De aceea, prioritatea noastră este de a procesa informațiile pe care ni le puneți la dispoziție, cu grijă și în siguranță. Am implementat în acest sens soluții de securizare a datelor în mediul electronic și fizic, precum și proceduri de lucru interne, menite să asigure protecția datelor dumneavoastră constant și susținut.

Prin prezenta notificare de confidențialitate dorim să va informăm asupra drepturilor dumneavoastră privind procesarea datelor personale și a modurilor în care noi procesăm aceste date în mod transparent, corect și legal.

Orice modificare a proceselor din cadrul companiei noastre care implică datele dumneavoastră personale, va fi reflectată de asemenea în actualizările periodice ale acestei notificări.

Cine suntem noi?

Best Travel International

Amiral Constantin Balescu 31, Bucuresti
RO14522942
J40/2109/2002
Telefon: 0213178330
E-mail:informare@besttravel.ro

Responsabilul Desemnat pentru Protectia Datelor

Mădălina Giurgiu
Telefon: 0213178330
E-mail:informare@besttravel.ro

Ce înseamnă date personale?

Textul normativei europene pentru protecția datelor 679/2016 stabilește următoarea definiție:
<<"date cu caracter personal" inseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă ("persoană vizată"); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitătii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.">>

Ce categorii de date personale colectăm?

Datele personale pe care le procesăm sunt furnizate de dumneavoastră atunci când beneficiați de serviciile noastre și se încadrează în urmatorele categorii:

 • Date de identitate, de exemplu: nume, prenume, domiciliu, cnp, adresă de email, telefon
 • Date de identitate ale familiei, Date din documente de identificare, de exemplu: serie pașaport, serie și nr CI, naționalitate
 • Date bancare, de exemplu: nr contului bancar

În funcție de serviciile solicitate, în baza legii în vigoare, colectăm date personale suplimentare, în vederea prestării serviciilor contractate.

Nu procesăm categorii speciale de date cu caracter personal care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice sau apartenență la sindicate și prelucrarea de date genetice, de date biometrice pentru identificarea unică a unei persoane fizice, de date privind sănătatea sau de date privind viața sexuală sau orientarea sexuală ale unei persoane fizice.

În ce scopuri colectăm datele dumneavoastră personale?

Informațiile pe care le colectăm sunt necesare în scopul prestării serviciilor noastre pentru care v-ați exprimat interesul de a beneficia atunci când ați contactat agenția noastră prin email sau telefonic. Aceste scopuri includ obligații contractuale și legale, interesele legitime ale companiei noastre precum și ale partenerilor noștri implicați în prestările serviciilor în concordanță cu solicitările dumneavoastră. Scopurile pentru care colectăm datele dumneavoastră includ:

 • Rezervări hoteluri, croaziere, circuite, excursii, închirieri auto
 • Rezervări și emitere bilete de avion
 • Asistență în obținerea vizelor de călătorie
 • Emiterea de asigurări de călătorie
 • Alte servicii conexe

Nu procesăm date personale în scopuri decizionale individuale automate sau creare de profiluri.

Obligații Contractuale și Legale

Procesăm datele dumneavoastră pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, în deplinătatea cerințelor legale în prestarea serviciilor solicitate.

Interese Legitime

Procesăm datele dumneavoastră în urmărirea intereselor noastre legitime, numai în cazurile în care aceste interese nu încalcă drepturile și libertățile dumneavoastră. În acest sens, procedurile noastre interne prevăd evaluări ale intereselor noastre în raport cu drepturile dumneavoastră.

Consimțământ

Cu consimțământul dumneavoastră vom folosi datele personale în alte scopuri care nu se încadrează în cele enumerate mai sus și pentru comunicări de marketing periodice.

De asemenea, atunci când este necesară procesarea datelor personale ale copiilor cu vârstă mai mică de 16 ani, vom solicită consimțământul părinților sau tutorelui.

Vă puteți oricând retrage consimțământul dat printr-o cerere scrisă trimisă la informare@besttravel.ro

Cui transferăm datele dumneavoastră personale?

Ca practică standard, Best Travel Internațional nu va divulgă, niciunei entități, datele dumneavoastră pentru a fi folosite în scopuri de marketing fără acceptul dumneavoastră explicit. Vom transmite, însă, anumite categorii de date personale necesare îndeplinirii obligațiilor contractuale și legale și a intereselor legitime detaliate în această notificare de confidențialitate, către entități partenere, furnizori servicii, terți, cu asigurarea conformității acestora cu Regulamentul 2016/679 care sunt parte a prestării serviciilor noastre, sau la solicitarea dumneavoastră expresă. Aceste entități includ: Hoteluri și Companii aeriene partenere, Companii de rezervări hoteluri sau bilete de avion, Agenții de turism partenere, Ambasade sau Consulate.

Transferul datelor dumneavoastră personale către entități în afară Uniunii Europene se va realiza în conformitate cu prevederile normativei europene 2016/679 implicând măsuri în funcție de gradul de adecvare al țării pe teritoriul căreia entitatea își desfășoară activitatea sau cu consimțământul dumneavoastră explicit.

Perioada de Retenție a datelor

Datele dumneavoastră sunt stocate pe serverele noastre aflate pe teritoriul României și vor fi păstrate în funcție de prevederile legale în vigoare sau atât cât este necesar în vederea prestării serviciilor noastre. După expirarea acestei perioade sau înainte, atunci când informațiile nu mai sunt necesare, datele dumneavoastră vor fi șterse/distruse în siguranță.

Drepturile dumneavoastră privind procesarea datelor personale

Regulamentul General pentru Protecția Datelor 679/2016 prevede următoarele drepturi pentru persoanele fizice rezidente în spațiul UE:

 • Dreptul la informare transparență privind procesarea datelor personale
 • Dreptul de acces la datelor personale deținute
 • Dreptul de rectificare a datelor personale deținute
 • Dreptul de a solicită ștergerea datelor personale deținute
 • Dreptul de a solicită restricționarea procesării datelor personale
 • Dreptul de a obiecta față de procesarea datelor personale
 • Dreptul la portabilitatea datelor
 • Dreptul de a nu fi inclus într-un proces decizional individual automat, inclusiv crearea de profiluri

Vă puteți exercita drepturile detaliate mai sus trimițând o solicitare scrisă la informare@besttravel.ro

Actualizări:

Această notificare este accesibilă oricând la https://www.besttravel.ro/politica-de-confidentialitate.html și va fi actualizată periodic, iar orice modificare va intră în vigoare în momentul în care este postată la adresa de mai sus.

Contactați-ne:

Opiniile dumneavoastră sunt importante pentru noi deoarece ne ajută să ne îmbunătățim serviciile și de a le personaliza în funcție de preferințele dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare cu privire la detaliile din această notificare de confidențialitate sau pentru a raporta o potențială breșă de securitate va rugăm să contactați Ofițerul Desemnat pentru Protecția Datelor la oricare din coordonatele de mai jos:

Responsabilul Desemnat pentru Protecția Datelor

Mădălina Giurgiu
Telefon: 0213178330
E-mail:informare@besttravel.ro

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Vom depune toate eforturile necesare pentru a răspunde tuturor solicitărilor și să îndeplinim astfel toate așteptările dumneavoastră. În cazul în care nu sunteți mulțumit de răspunsul primit din partea noastră, va rugăm să ne comunicați ce am putea îmbunătăți la adresa  informare@besttravel.ro

Aveți de asemenea dreptul că pentru solutionari sau plângeri cu privire la procesarea datelor dumneavoastră personale precum și pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră puteți contacta autoritatea română la coordonatele de mai jos:

Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, 010336 București, România
Telefon: +40 318 059 211 / 212
E-mail:anspdcp@dataprotection.ro
Website:www.dataprotection.ro

  Informatii si rezervari la:
+40 (21) 317 83 30
office@besttravel.ro

Aboneaza-te la newsletter!
 Sunt de acord cu  termenii si conditiile
Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica privind cookie-urile