• /

Despre noi

Aveti incredere in tehnologia noastra online si in consultantii de calatorie, pentru a va asigura ca fiecare calatorie de afaceri va dezvolta afacerea dumneavoastra, si nu va reduce profiturile.Servicii
  • Bilete de avion pe orice ruta interna si internationala la tarife confidentiale.
  • Cazari in tara si in strainatate.
  • Pachete turistice interne si internationale.
  • Organizarea de team-buildinguri in tara si in afara.
  • Inchirierea echipamentelor de profil necesare derularii conferintelor si simpozioanelor.
  • Servicii de rent-a-car.
  • Asigurari medicale de calatorie.

Companie

Best Travel este agentia de turism specializata in managementul calatoriilor de afaceri.

Best Travel are ca obiectiv optimizarea si reducerea costurilor tuturor partenerilor sai, nationali si multinationali.

Best Travel rasplateste fidelitatea clientilor sai prin personalizarea serviciilor de turism in acord cu cele mai inalte standarde de calitate si prin beneficii pentru companiile client.

Best Travel a stabilit un sistem de management al calitatii si mediului, in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2015 si SR EN ISO 14001:2015, care este descris in Manualul Sistemului Integrat Calitate si Mediu. Mai multe informatii gasitiaiciEchipa Best Travel International

Departament Corporate

Isabela Nistorescu


 Departament Turism

Aurelia Ivan


Gianina Bindila


Madalina RaducanDepartament Ticketing

Florina Popescu


Bogdan DinicaDepartament Corporate

Configurarea unei solutii si a unui concept bine stabilit ce satisface nevoile turistilor, managerilor si angajatilor depotriva.

Optiunea alegerii dintr-o gama variata de servicii integrate ce se potriveste atat nevoilor companiei cat si bugetului alocat.

Bazandu-ne pe experienta si educatia noastra, oferim tot suportul prin serviciile oferite de Consulantii si Responsabilii de conturi.

O buna intelegere a afacerii si dorintelor dumneavoastra, precum si a brief-ului de eveniment, ajuta echipa noastra sa va asigure asistenta adecvata ori de cate ori este nevoie si de a anticipa potentialele probleme inainte ca acestea sa apara.

Departament Turism

Asteptarile dumneavoastra reprezinta criteriul de evaluare al serviciilor noastre. Prin derularea optima a evenimentelor tipiceturismului de afaceri sau motivational, BestTravel va pune la dispozitie o gama variata de servicii complexe, plecand de la serviciile de baza, pana la cele aditionale, toate acestea cu sprijinul partenerilor nostri seriosi si profesionisti.

Best Travel are acces la sisteme profesionale de operare online pentru acces la peste 50 sisteme online pentru rezervari hoteliere.

Departament Ticketing

Scapati de grija calatoriilor leisure sau de afaceri. Ne concentram asupra detaliilor calatoriilor dumneavoastra. Planificarea online a calatoriilor este extrem de rapida si eficienta, beneficiind de servicii precum upgrade-uri automate, locuri disponibile, cautarea de aeroporturi alternative si urmarirea biletelor neutilizate. Consultantii nostri sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi asistenta dedicata 24/7.

Best Travel are acces la sisteme profesionale de operare online pentru bilete de avion, prin Worldspan si Amadeus

BEST TRAVEL INTERNATIONAL SRL
J40/2109/2002
RO14522942Informatii si rezervari la:
+40 (21) 317 83 30
office@besttravel.ro

Aboneaza-te la newsletter!
 Sunt de acord cu  termenii si conditiile
Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica privind cookie-urile